Square Buys 4,709 BTC ($ 50 millioner), forutsier masseadopsjon for BitcoinBitcoin cart microstrategy Cointraffic

Square, et populært amerikansk finansselskap, har kunngjort at de kjøpte omtrent 4.709 Bitcoin (BTC) til en verdi av $ 50 millioner.

 

I følge en pressemelding i dag sa firmaet at det gjorde investeringen på grunn av det økonomiske potensialet til BTC.

 

Squares investering i Bitcoin Circuit representerer omtrent 1% av selskapets forvaltningskapital publisert for 2. kvartal 2020, opplyste firmaet.

 

Amrita Ahuja, økonomidirektør på Square, sa at firmaet er trygg på at Bitcoin vil bli et husholdningselement og vil få masseadopsjon enn andre valutaer i fremtiden.

Når BTC vokser i adopsjon, har vi tenkt å lære og delta på en disiplinert måte. For et selskap som bygger produkter basert på en mer inkluderende fremtid, er denne investeringen et skritt på den reisen.

 

Firkantet bullish på Bitcoin

Selv om Square tidligere har fått eksponering for BTC gjennom sin deltakelse i eiendelens perspektiv på ledelse, produkt og juridisk innovasjon, er dagens utvikling første gang selskapet kjøper den digitale valutaen direkte.

 

Square har alltid støttet BTC-vekst, ettersom selskapet tidligere introduserte Bitcoin-handel til mobilappen CashApp i 2018 for å gi investorer mer tilgang til å samhandle med eiendelen.

Siden Square lanserte støtte for BTC-transaksjoner, har tjenesten gått gjennom flere oppgraderinger, inkludert å få godkjenning til å operere i alle 50 stater i USA.

 

I 2019 lanserte selskapet to separate enheter, Square Crypto og Cryptocurrency Open Patent Alliance (COPA), for å fremme veksten av Bitcoin og kryptovalutaer generelt.

Institusjonell adopsjon

Bitcoins potensial kan ikke vektlegges for mye, siden flere firmaer har kjøpt eiendelen i nyere tid.

MicroStrategy, som tidligere kjøpte BTC til en verdi av 250 millioner dollar i august, kjøpte mer av den digitale valutaen i forrige måned, og brakte dermed den totale beholdningen til 425 millioner dollar.

MicroStrategys kunngjøring fikk den populære grafiske plattformen Snappa til å avsløre at den har akkumulert BTC siden mars som en del av kontantreserven.