Aktiivisten Bitcoin-osoitteiden lukumäärä korkeimmalla tasolla 2 vuodessa

Bitcoin-härkämarkkinoiksi kutsuttujen tietojen keskellä Bitcoin Future verkoston aktiivisten osoitteiden lukumäärä on saavuttanut yli miljoonan huipun tällä viikolla. Tämä on eniten aktiivisia osoitteita, jotka on rekisteröity tammikuusta 2018 lähtien, analysointiyrityksen tiedot, Glassnode näyttää.

Tiedot perustuvat 7 päivän liukuvaan keskiarvoon, joka on seitsemän päivän ajanjakson aktiivisten osoitteiden lukumäärän summa jaettuna päivien lukumäärällä

Bitcoin ylitti äskettäin 10 000 dollarin hintatason ja on onnistunut pysymään alueen yläpuolella, toisin kuin aikaisemmin, kun se putoaa nopeasti. Se nousi jopa yli 12 000 dollariin, mutta sitten se oli lyhytaikainen ja putosi takaisin 11 000 dollariin. Se tosiasia, että Bitcoin on pysynyt tämän tason yläpuolella kauan, on herättänyt toiveita nousta korkeammalle tasolle kryptoharrastajien keskuudessa. On jopa suuria toiveita, että Bitcoin saavuttaa kaikkien aikojen korkeimman tason vuonna 2020, ja ne eivät ole yksin.

Bitcoin-tunteet pysyvät nousevina

Glassnodesin viikkoraportin mukaan Bitcoinin tunteet pysyvät nousevina pitkällä aikavälillä lyhyen aikavälin hintavaihteluista huolimatta. Ketjun analysointiyritys sanoo, että sen johtopäätös perustuu Bitcoinin lupaaviin perusteisiin, joista aktiivisten osoitteiden massiivinen nousu on yksi. Aktiivisten osoitteiden lukumäärässä saavutetut uudet ennätykset voisivat siis olla vahvistus tuleville korkeammille hintatasoille.

Aktiivisia osoitteita ovat ne, jotka ovat käyneet minkäänlaista kauppaa viimeisen 24 tunnin aikana. Se on myös kolikon suosion mitta, mikä tarkoittaa, että Bitcoin on nyt suositumpi kuin se on koskaan ollut vuodesta 2018. Tämä ei ole yllättävää, koska Bitcoin on äskettäin vetänyt merkittävän hintaluokan, joka on suurin vuoden 2020 alkamisen jälkeen.

Jatkossa Bitcoinin odotetaan nousevan korkeammalle, kun lisää sijoittajia jatkaa tilaa. Muut perustekijät, kuten yhden tai useamman Bitcoin-osoitteen lukumäärä, yksilöivien osoitteiden lukumäärä ja monet muut osoittavat myös merkittävää kasvua, joka viittaa edelleen vauhdin keräämiseen. Bitcoin käy kauppaa tällä hetkellä 11 436 dollarilla ja on noussut 2,59% viimeisen 24 tunnin aikana.